Sport og velvære

Sportsudøvere som har gennemgået en plastikoperation

Det er efterhånden blevet mindre tabu at udtale sig om plastikkirurgi. Nu til dags taler kvinder mere åbent om operationer, som de har gennemgået. Dette kan være både i forbindelse med at få øget selvtillid, og i sportens verden kan det faktisk også være for at blive bedre til en sportsgren. Nedenfor kan du finde eksempler på sportsudøvere, som har justeret noget ved deres udseende.

Simona Haleps enorme indsats for at nå til nummer 1

Simona Halep er en af verdens bedste kvindelige sportsudøvere. Halep er et glimrende eksempel på hvordan kvinder også besøger en klinik som https://motiva.health/dk/ for at få mindre bryster, selv om at der ofte tales mest om brystforstørrelser.

Et stort brystparti kan gøre det mere udfordrende at dyrke forskellige sportsgrene. Det oplevede Simona Halep på egen krop, og derfor valgte den kvindelige tennisspiller lade sig operere. Hun gik fra 32DD til 34C, og måske opnåede hun hurtigt det hun gik efter.

Det siges at Halep gik 450 pladser op på verdensranglisten efter sin operation. Halep har blandt andet vundet både French Open samt Wimbledon i løbet af sin karriere, og hun er stadigvæk blandt verdens bedste tennisspillere.

Rebecca Adlington udseende flyttede fokus for hendes præstationer

Den britiske olympiske svømmer Rebecca Adlington er muligvis den mest succesrige svømmer i Storbritannien. Da Adlington vandt OL-guld ved de Olympiske Lege i 2008, blev hun den første britiske svømmer til at vinde guld ved verdens største sportsbegivenhed siden 1988. Desværre opfyldte Adlingtons sportslige præstationer muligvis ikke hundrede procent hendes drømme.

Adlington har offentligt udtalt sig om at den største udfordring i forbindelse med at dyste i de Olympiske Lege, var al omtalen om hendes fysiske udseende. I en alder af 25 år valgte hun at gøre noget ved temaet, da hun undergik en næseoperation.

Har Cristiano Ronaldo været under kniven?

Vi har tidligere skrevet om hvordan Cristiano Ronaldo har rettet op på sine tænder ved at have haft bøjle på. Men har den portugisiske fodboldspiller også gennemført plastikoperationer?

Den populære fodboldspiller har aldrig udtalt sig om temaet, men der går rygter om at han har fået justeret sin hårgrænse. Flere medier taler også om hvorvidt CR7 har fået botox i ansigtet. Uanset hvad, er det op til fodboldspilleren at vælge hvordan han ønsker at ændre sit udseende.

Kommentarer lukket til Sportsudøvere som har gennemgået en plastikoperation
ashe