Sport, kultur, lokalsamfund

Få styr på kommunikationen i idrætsforeningen

Måske har du en tillidspost i en større idrætsforening, hvor der skal kommunikeres meget med både trænere og udøvere og lægges mange planer for den kommende sæson.

Det kan være kompliceret, så måske skulle I som klub overveje at investere i sharepoint intranet, en privat online platform, hvor medlemmer af klubben kan dele informationer, kommunikere og få adgang til klubrelaterede ressourcer.

Et intranet i en større idrætsklub kan have mange fordele for både medlemmer og ledere. En af fordelene ved sharepoint intranet er at det øger kommunikationen og samarbejdet blandt medlemmerne.

Undgå misforståelser

Alle medlemmer kan nemt og hurtigt opdatere hinanden om kommende begivenheder, træningstider og andre vigtige informationer. På den måde undgår man misforståelser og sikrer, at alle er i samme båd. Derudover kan medlemmerne også bruge intranettet til at kommunikere med hinanden, skabe netværk og få svar på spørgsmål.

Sharepoint intranet kan også øge effektiviteten og organiseringen i klubben, ligesom ledelsen nemt kan distribuere og opdatere dokumenter.

Kommentarer lukket til Få styr på kommunikationen i idrætsforeningen
ashe