Sport, kultur, lokalsamfund

Følg med hjemmefra

Verden er blevet meget international, og det er kun godt nyt for alle dem, der følger med i forskellige sportsgrene. Måske er det Superligaen, måske er det touren, måske Wimbledon, måske EM i håndbold, måske NFL eller måske noget helt andet.

Mange ting kan opleves live ja, men det er som regel både dyrt og langt væk, så for mange er det slet ikke en mulighed. Men de store begivenheder kanaltid følges i både nyhederne og live på tv.

Her kommer målene tikkende ind, du kan se, hvem der angriber i touren og tager den gule førertrøje, hvem Danmark skal møde i en kvartfinale, og om det er Federer eller Nadal, der har en matchbold.

For mange skal sport ses live, men nyheder er et alternativ, der er værd at tage med. Især sportsnyhederne, hvor du nemt får klip fra alle højdepunkter og spændende situationer, og her får du også sjældne glimt af alle de mange sportsgrene, der ikke altid får så meget sendetid, som alle de store gør.

Selv mindre kampe fra fodboldens lavere rækker kan streames. Det kræver en app, og så kan du følge med, hvis dit hold spiller i en anden landsdel.

Kommentarer lukket til Følg med hjemmefra
ashe