Sport og velvære

Disse fodboldspillere har haft bøjle på

Fodboldspillere tjener masser af penge. Dette gælder især, når de ser godt ud. Derfor har flere fodboldspillere valgt at rette op på deres tænder med tandregulering.

Cristiano Ronaldo
Den portugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo har haft en vild forvandling, siden verdenen lærte ham at kende. Hans tænder sad ikke ret lige, og de var også en smule gule, da han spillede for Manchester United. Men det hører til fortiden.

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho voksede op i et fattigt miljø i Brasilien, og derfor havde han ikke råd til at betale for tandpleje. Men nu til dags sørger Coutinho for at investere i gode og lækre Tandbørster samt tandblegning, så han kan smile stort for pressen.

Der er især en mand, som har haft besøg af mange fodboldspillere. Coutinho fik hjælp til sine tænder af Dr Robbie Hughes, som også har hjulpet Jordan Henderson, Alberto Moreno, Sadio Mané, Roberto Firmino samt Liverpool-træner Jürgen Klopp.

Netop Jürgen Klopp har tidligere udtalt sig om sine tænder. Klopp siger at han ligner en seriemorder, når han råber og fagter med armene på sidelinjen. Den tyske træner siger at det skyldes hans ansigt og hans særlige måde at bide tænderne sammen på. Galning eller ej, nu har Klopp i hvert fald hvidere tænder takket været Dr Robbie Hughes.

Kommentarer lukket til Disse fodboldspillere har haft bøjle på
ashe