Sport og velvære

Gør som disse sportsstjerner: Få en hårtransplantation

Er du begyndt at være lidt tyndhåret? Og ønsker du at få en mere fyldig frisure igen? Hårtab er relativt normalt. Særligt blandt mænd. Som sådan er det ingen skam at blive udsat for det, og en del mænd vælger da også at køre den korthårede og skaldede stil fuldt ud. Ofte med stor succes. Andre vælger dog at få foretaget en hårtransplantation, for på den måde at få den storslåede frisure tilbage. Måske overvejer du det samme? Du kan i hvert fald lade dig inspirere af disse tre kendte sportsstjerner. De har det til fælles, at de alle rygtes at have benyttet sig af hårtransplantation.

Når Wayne Rooney kan gøre det, så kan du også

Den tidligere Manchester United-stjerne Wayne Rooney har forholdt sig helt åben om sin hårtransplantation. Den blev foretaget i 2011, og den har ført et flot resultat med sig. I dag præges den tidligere engelske landsholdsbomber således af en flot og fyldig hårpragt.

At få foretaget en hårtransplantation er i dag en tryg og sikker operation. Operationen foretages under ordnede forhold, og teknologien bag transplantationerne har i de senere år udviklet sig markant. Som sådan kan selv folk med omfattende hårtab få den flotte frisure tilbage.

Rygte: tennisstjernen Rafael Nadal har også fået en hårtransplantation

Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal er den næste på listen over sportsstjerner, som har det til fælles, at de rygtes at have fået foretaget en hårtransplantation. Er der hold i rygterne, må det samtidig konstateres, at resultatet er ganske fint. I dag er han således ikke blot kendt for sit høje tennisniveau, men også for sin fine frisure.

Formel 1-legenden vil også lege med

Til sidst på listen over kendte sportsstjerner, der rygtes at have fået foretaget hårtransplantationer, har vi formel 1-legenden Lewis Hamilton. Den syvdobbelte verdensmester med de mange rekorder rygtes at have fået shinet hårpragten op via en hårtransplantation, og det samme kan alle andre i og for sig gøre. For som nævnt er operationen tryg og sikker, og hvis man har som sit højeste ønske at få gjort noget ved sit hårtab, så bør man helt klart unde sig selv en operation som denne.

Skal sportsstjernerne inspirere dig?

Som man nok kan se, er det altså nu om dage helt normalt at få foretaget hårtransplantationer. Mennesker inden for alle samfundslag får det efterhånden gjort. Fra sportsstjerner og kendte, til helt almindelige mennesker med 9 til 5 jobs.

Men hvad skal du så være opmærksom på, såfremt du har besluttet dig for at få foretaget en hårtransplantation? En af de oplagte ting er naturligvis prisen. Du skal typisk regne med, at prisen starter fra omkring 20-30.000 kroner og op. Undersøg markedet og find den bedste klinik, som både har gode anmeldelser fra tidligere kunder, og som samtidig byder på konkurrencedygtige priser.

Som sportsudøver er der ingen grund til at lade sig slå ud af hårtab. Som denne artikel har vist dig, er der nemlig masser af behandlingsmuligheder. Benyt dig derfor gerne af dem.

Kommentarer lukket til Gør som disse sportsstjerner: Få en hårtransplantation
ashe