Sport og velvære

Skab dit eget fitnessrum derhjemme

Er du træt af at gå i fitnesscentret og betale i dyre domme for et abonnement, som du måske ikke altid får udnyttet fuldt ud? Så deler du skæbne med mange. Der er i hvert fald mange undersøgelser som viser, at rigtig mange danskere ikke får udnyttet deres abonnement til fitnesscentret tilstrækkeligt. Så de har en udgift, som de ikke rigtig får den gavn af, som de burde have.

Det kan du komme til livs på en god måde. Hvad med at indrette dit eget lille fitnesscenter derhjemme? Måske har du et kælderrum, du kan bruge til formål, eller et af børnenes værelser står tomt, efter af han eller hun er flyttet hjemmefra? Så er det om at tjekke Den Blå Avis ud og se, om ikke du kan finde nogle brugte fitnessredskaber, som kan udgøre grundstammen i dit helt eget, personlige fitnesscenter derhjemme.

Her er et par ideer til, hvordan du kan indrette dit fitnessrum derhjemme.

Indram rummet med et flot blomster tapet

Efter år med hvide vægge er det igen blevet moderne med tapet på væggene. Det kan du udnytte i dit fitnessrum. Du kan for eksempel finde et smukt blomster tapet på Familietapeter.dk. Her findes et stort udvalgt af blomster tapet, og det vil være rigtig dejligt at have et flot blomster tapet at kigge på, når du træner i dine redskaber.

En daybed til pausen

Det vil også være en fin idé at have en daybed stående, hvor du lige kan tage et hvil mellem de forskellige øvelser. Det er vigtigt at slappe af mellem de forskellige øvelser, og det er også vigtigt at tilpasse træningen til din alder, så du ikke overtræner eller træner forkert. Med en daybed i dit fitnessrum kan du snuppe en lille pause, inden du går videre med nye øvelser.

Anskaf en vandkøler

Det er ikke mindst vigtigt at sørge for at få væske nok, mens man træner og også bagefter. Måske kunne det derfor være en idé med en vandkøler i dit fitnessrum? Så har du altid koldt vand til rådighed og kan nappe et glas, når du holder pause mellem øvelserne. Husk at det er vigtigt at sørge for at få brugt vandet i køleren hurtigt eller skifte det ud, så det ikke står og bliver dårligt. Vand indeholder forskellige kim, og de kan opformere, hvis vandet får lov til at stå for længe. Du kan også vælge at have et lille køleskab med vandflasker stående, så de altid er klar.

God fornøjelse med hjemmetræningen, som du vil få stor glæde af.

Kommentarer lukket til Skab dit eget fitnessrum derhjemme
ashe