Sport og velvære

Investér i et godt CRM-system, og få mere tid til sport

Driver du til dagligt en virksomhed, hvor du er i kontakt med hundredevis af kunder, og er du samtidig vild med at dyrke sport i fritiden? Så kan det godt knibe lidt med at få tid til netop sporten. Heldigvis kan du relativt let få mere tid i hverdagen. Alt det kræver, er at at du strukturerer din kundekontakt. Det gør du lettest via et effektivt CRM-system. Læs mere om det her.

Hvad er et CRM-system?

Et crm system fra lime eller lignende er basalt set et kundehåndteringssystem. Det er i dette system du registrerer de dialoger du har haft med dine kunder, og hvor alle stamdata om de enkelte af dem registreres.

Fordelen ved at benytte et godt CRM-system er ganske klar: du får nemlig langt mere struktur over din data, samt din dialog med kunderne. Dermed kan du bruge mere energi og tid på rent faktisk at tale med dine kunder samt pleje forholdet til dem. Det sikrer i sidste ende en bedre kundeoplevelse, og at du dermed får et godt cash flow i din virksomhed.

Benyt den ekstra tid til at dyrke sport, samt pleje familielivet

Som virksomhedsdrivende er det herligt at spare tid i hverdagen, f.eks. ved at benytte et godt CRM-system. Den ekstra tid du får ud af det, kan du med fordel benytte på at dyrke sport. At være aktiv er nemlig sundt, samt ikke mindst essentielt for at styrke ens krop. Er du rigtig smart, så kombinerer du dette med samtidig at pleje dit familieliv.

Overvej at tage dine børn med ud at dyrke sport. Alt forskning viser, at det er sundt for børn at starte tidligt med sport, så tag dem endelig med ud på fodboldbanen og sparke lidt bold. Eller hvad med at tage dem forbi svømmehallen, og så ellers lade dem plaske løs til den store guldmedalje?

Kommentarer lukket til Investér i et godt CRM-system, og få mere tid til sport
ashe