Sport og velvære

Spil bordtennis og bliv glad

Har du nogensinde ønsket dig at dyrke en sport, der bare er ualmindelig sjov, og som man samtidig kan dyrke sammen med dem, man holder allermest af? Så er det naturligvis bordtennis der skal spilles, og det er jo også et spil, som de fleste mennesker kender fra de gode gamle dage. Bordtennis blev altid spillet i tidernes morgen i langt de fleste skoler, og sådan er det stadigvæk. Det er et spil, der vækker sjov og glæde, og det er ikke svært at komme i gang. Det kræver dog, at man har et bord, eller at man kender nogen, der har et bord. Man kan dog også finde en klub at spille i, og der er bordtennisklubber i rigtig mange både små og store byer ude i Danmark. Det gode ved bordtennis er også, at det er et spil, som børn kan være med til, og hvis man har børn, kan man også kigge forbi kidsbrandstore.dk for at købe det, de mangler. Når børn er godt klædt på, så har de det meget bedre – også når de spiller bordtennis. Man får desuden rigtig god motion af at spille.

[IMAGE=bFu4qofLSlK1.jpg]

Bordtennis er sjovt og nemt at lære

[IMAGE=cB4I8tdAaNmA.jpg]

Bordtennis er en sport for alle, og den er meget nem at lære, og det behøver ikke være svært at blive god. Vi har i Danmark haft mange forskellige talenter inden for bordtennis, og du kender sikkert flere af dem, mens der hele tiden også er nye på vej hertil. Det kan være godt at træne nogle gange om ugen, og hvis man gerne vil blive god, skal man som minimum spille bordtennis to gange om ugen. [IMAGE=bFu4qofLSlK1.jpg] Mindre kan også gøre det, og hvis man bare gerne vil hygge sig med at spille, kan man bare spille en gang om ugen eller engang imellem. Hvis man gerne vil blive rigtig god, er det dog en god idé at begynde at spille i en klub. Her kan man lære alle reglerne at kende, og man kan lære at spille spillet helt fra bunden. Så får man de bedste forudsætninger.

Det gode ved bordtennis er også, at man kan komme ud og spille en hel masse stævner, og det kan man både i Danmark og i udlandet. Der er rigtig mange danskere, der tager til både Sverige og Tyskland for at deltage i store og små stævner, og det ses også meget ofte, at danskerne tager de helt store præmier med hjem. Det kan godt være en motivation for den enkelte spiller, at Danmark er så gode til bordtennis, og man må også vide, at det er en sport, som man bliver i rigtig god form af. Hvis du gerne vil have det sjovt og prøve noget nyt, så prøv at spille bordtennis.

Kommentarer lukket til Spil bordtennis og bliv glad
ashe