Godt og ondt

De store idoler

Der er mange, som ser op til de største sportsstjerner i verden, og der er mange, som følger deres gode eksempler. Faktisk er der med al sandsynlighed flere unge mennesker i verden, som er blevet frelst af sport end af alverdens sociale eksperimenter, for idolerne giver de unge noget at se op til, og det er med til at give dem noget, som de gerne vil opnå.

De store idoler for millioner af mennesker over hele verden er med til at generere milliarder af kroner hvert år, og det forventes af dem, at de stiller op til mange forskellige arrangementer for at bevise, hvor gode de er til at holde sig på dydens smalle sti og holde sig til deres sport og ikke lave skandaler og andet skidt.

Idolerne ved godt, de lever af de mange fans, for uden dem var der ikke mange trøjer, som blev solgt, og der var ikke fyldte stadions og haller, så de ved godt, de er nødt til at være de bedste repræsentanter for deres sport. Noget som det desværre ikke er alle, som er villige til at leve op til, og så er det hurtigt, at de ryger ud i glemslen igen. Et par af de gode eksempler på det er Nicklas Bendtner og Nicki Bille.

Mange arbejdspladser

Elitesporten er dog også med til at give en masse mennesker noget arbejde. Det er en enorm industri at skrive om, følge, sikre deres forhold er i orden med mere, så de kan udføre deres sport til deres absolut bedste.

Klubberne har mange mennesker ansat, og tager du de største fodboldklubber i verden, så er der mange tusinde mennesker, som de har ansat. Det er folk, som tager sig af alt fra logistik over indkøb til marketing af de forskellige elementer af merchandise, som er en uvurderlig del af elitesporten.

De store idoler har millioner af mennesker som følger dem på de sociale medier, og der er også mange mennesker, som er med til at sikre, deres fans får de oplysninger, som de gerne vil have. Små videoer fra styrketræningen, hvad de spiser, og hvilke ting de gør for at blive bedre.

Noget som virkelig er stort ved elitesorten er merchandise. Der er for eksempel ikke en fodboldspiller, som ikke har egne støvler fra deres egen støvlesponsor. For det er virkelig noget, som kan give sponsorerne noget tilbage, for de mange penge, som de bruger på deres sponsorater af de enkelte spillere. Der er kamp om spillerne, og det er de store pengepunge, som de skal have op af lommerne for at sikre, det er deres produkter, som spillerne anbefaler.

Elitesporten bidrager til mange dele af samfundet, men det koster også meget, for til de store arrangementer er der tit store politiopbud, og der er kun samfundet til at betale det.

Kommentarer lukket til De store idoler
ashe