Sport og velvære

Indendørs eller udendørs

Der er mange sportsgrene at vælge imellem, men du kan starte med at finde ud af, om du vil dyrke en sport, som foregår udenfor, eller en som foregår indenfor. Det er jo ikke for alle at løbe rundt på en fodboldbane i november måned med regnen, som står ned i stænger i den halvanden time, træningen foregår.

Du kan dog også spille fodbold indendørs. Det er en anden type fodbold, men ikke noget, som vil ødelægge glæden ved legen med læderkuglen.

Du kan også vælge at dyrke en holdsport, som ikke er en af de mest almindelige. Det kan være vandaerobic, en aerobicform som tiltaler alle, og som er en af de motionsformer, som er mest skånsomme for kroppen, og som næsten vil garantere, du ikke bliver for øm eller får småskader, når du starter op, måske efter årtiers fravær fra sport. For det er jo ofte ikke det, som bliver prioriteret mest, når der også er børn, familie og karriere.

Vil du hellere dyrke en sport, hvor du ikke bliver udsat for elementernes rasen, så er der også mange gode muligheder, og der er mange, som nyder at spille badminton, håndbold eller volleyball, en sport, som dog også kan dyrkes udenfor, specielt om sommeren, men det kræver en rigtig god kondi, for det er en sport, som spilles i sand, som var du på stranden.

Der er fordele og ulemper ved alle sportsgrene, og om det er udendørs eller ej. Det er jo alt sammen motion, og det er det, som er det vigtige, for der er ikke rigtig og forkert motion. Al motion tæller lige meget, hvad det er for en slags.

Kommentarer lukket til Indendørs eller udendørs
ashe